Envia la teua queixa

Demanem a l'Alcalde Vicent R. García i al Regidor Antonio F. Saa que ens escolten als ciutadans i que paren el projecte

Nom i cognoms: 
Correu electrònic: 
Text: 
 
Descarrega't la fulla de firmes. Arrepleguem tantes firmes com puguem pel bé de tots, salvem el Parc Salvador Castell
  Manifest llegit a l’abraçada al Parc Salvador Castell del 15 de novembre de 2008.
  Carta enviada al President del Consell Valencià de Cultura, demanant la seua ampara per paralitzar les obres del Parc més històric d'Algemesí.
Notícies i articles d'opinió

dimecres, 5 de novembre del 2008

Mobilitzats o enganyats?

La justícia va fent el seu camí, per cert podrien ser ells mateixa detectar si hi ha una falsificació en algun concurs. Mentre al nostre poble s'ha despertat la força de l'opinió pública. Aquells que van estar al darrer plenari municipal coincideixen en considerar que va ser un dels plenaris més mogudet dels últims anys. El tema calent era el de la reforma del parc. Ja em parlat del contingut del debat sobre aquesta actuació municipal. Però, a banda d'açò (que és molt important) l'altre fet destacable de l'actual situació és que hi ha una mobilització popular. Un grup important de veïns del nostre poble va decidir anar al plenari i omplir la sala de gom a gom. Alguns pensaven que amb la pressio popular l'alcalde i el Partit Popular reflexionaria i paralitzaria el projecte de reforma per escoltar les diferents opinions dels veïns que van anar a expressar públicament la seua opinió.

Per tant, el fet positiu és que davant la creença per part d'algun de que els veïns del nostre poble no reacionen davat allò que els sembla que no és correcte, el poble ha demostrat amb aquest tema del parc que encara és possible mobilitzar-se quan pensa que la causa ho mereix. Altres (ja ho van fer al plenari) diràs que la els veïns estan manipulats i que les informacions que s'han donat són falses i que es vol confondre al ciutadà. Qui vol confondre ací? Els que han fet un projecte sense donar cap informació als veïns i afectat o aquells que organitzen assemblees populars. És cert que tots els partits polítics (tots) tenen els seus propis interessos i que depén del lloc on estan (amb poder o sense poder) possen en marxa dinàmiques diferents. Però, quan s'acusa a algú de manipualdor, també està diguent que els veïns són babaus i es deixen enganyar. Un sim dos tal vegada... però enganyar a 1.200 és més complicat.

http://gamieta.blogspot.com/2008/11/font-salutis.html