Envia la teua queixa

Demanem a l'Alcalde Vicent R. García i al Regidor Antonio F. Saa que ens escolten als ciutadans i que paren el projecte

Nom i cognoms: 
Correu electrònic: 
Text: 
 
Descarrega't la fulla de firmes. Arrepleguem tantes firmes com puguem pel bé de tots, salvem el Parc Salvador Castell
  Manifest llegit a l’abraçada al Parc Salvador Castell del 15 de novembre de 2008.
  Carta enviada al President del Consell Valencià de Cultura, demanant la seua ampara per paralitzar les obres del Parc més històric d'Algemesí.
Notícies i articles d'opinió

divendres, 14 de novembre del 2008

Abraçada al Parc Salvador Castell

Salvem el parc, el primer que volem fer es agrair a totes aquelles persones que de forma desinteressada ens heu recolzat en aquest procés, vosaltres les persones normals, veïns del Parc, del Carrer Figueres o d’Algemesí, teniu el mèrit de que tant sols en 4 setmanes tinguem prop de 3.000 signatures.

Tant sols volem i demanem als gestors del nostre Ajuntament la sensibilitat suficient per que aquest tros de parc mantinga la seva estructura original, preservant els arbres i plantes.

També els demanem als responsables que inverteixquen en altres llocs més importants i necessaris, no en un dels llocs millors conservats del nostre Parc, el primer del que gaudirem, en el que passejaren els postres pares i mares, en el que jugarem de xicotets. Volem una inversió adequada per siga un lloc d’encontre, però no volem que es malbaraten els diners que tots i totes paguem.

Ens agrada el parc com esta, ens agrada que renoven les seves plantes i que cuiden els seus arbres, ens agraden els pontets i la ‘baça’, i ens agraden nets, també ens agrada pujar per una part i baixar per l’altra, com ja podeu vore ens agraden moltes coses, i sobretot, per damunt de tot, ens agrada que ens escolten, que tinguen en compte les nostre opinions.

De moment no hem aconseguit res, sols el dret a expressar el nostre malestar, la nostra incomprensió, en altres llocs, governats més sensibles han rectificat, sols esperem que els postres rectifiquen.

Gràcies de nou a tots i totes pel vostre suport.

http://algemesidenuncia.blogspot.com/2008/11/abraada-al-parc-salvador-castell.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

És "liberal" i no "lliberal".