Envia la teua queixa

Demanem a l'Alcalde Vicent R. García i al Regidor Antonio F. Saa que ens escolten als ciutadans i que paren el projecte

Nom i cognoms: 
Correu electrònic: 
Text: 
 
Descarrega't la fulla de firmes. Arrepleguem tantes firmes com puguem pel bé de tots, salvem el Parc Salvador Castell
  Manifest llegit a l’abraçada al Parc Salvador Castell del 15 de novembre de 2008.
  Carta enviada al President del Consell Valencià de Cultura, demanant la seua ampara per paralitzar les obres del Parc més històric d'Algemesí.
Notícies i articles d'opinió

divendres, 24 d’octubre del 2008

Assemblea "Salvem el Parc"

Un comunicat de la plataforma ens indica la gran afluència de públic que va tindre ahir dijous l’acte informatiu “ Salvem el parc”.

La mesa va ser constituïda per veïns del parc Salvador Castell i representants de partits polítics, Esquerra unida, Partit Socialista, Esquerra Republicana.

Els oradors explicaren el projecte de l'actual equip de govern, i quina era la postura de la plataforma. El saló d'actes del Consell Local Agrari estava ple, amb personal en peu i en els corredors abarrotats, ja que l'aforament no donava per a més. Es va superar àmpliament, amb més de 200 persones l’assistència , donada la expectativa i l’interés dels veïns.

Al finalitzar les intervencions de la plataforma es va donar pas a les preguntes i inquietuds dels assistents, la majoria veïns del parc Salvador Castell. La indignació de la gent es plasmava en l'ambient al pensar que podria passar si no es para la demolició del parc. La gent indignada i alguns sense creure-s'ho.

De totes les intervencions la més emotiva i aplaudida, va ser la de D. Jose Castell, que va parlar com a veí d'Algemesí, com farmacèutic de la zona, i com no, com a germà, de què hui porta tan insigne nom del parc, l’alcalde SALVADOR CASTELL. Acabant el seu xicotet però emotiu discurs amb una gran frase

¡ El parc és intocable !

Des de la plataforma ens recorden que el Dissabte 25 d'octubre estaran el mercat arreplegant signatures.

http://algemesidenuncia.blogspot.com/2008/10/assemblea-salvem-el-parc.html?showComment=1224842820000